Behandelingen Annemarie Börlind

Behandelingen Annemarie Börlind

Het Annemarie Börlind Natual SPA concept

Ontdek het geheim van natuurlijke schoonheid met de salonbehandelingen van ANNEMARIE BÖRLIND NATURAL SPA.

Gewoon uitschakelen en ontspannen. Prikkel de zintuigen. Verwen uzelf en laat uzelf verwennen. Wees in zeer nauw contact met de natuur- de uitstraling en het unieke effect op de huid en de ziel.
ANNEMARIE BÖRLIND NATURAL SPA is een buitengewone salonbehandeling voor het gezicht en lichaam die bestaat uit het gebruik van huidverzorgingsproducten die zijn afgestemd op de conditie van de huid end e huidproblemen van elke klant en zorgen op die wijze voor een optimale efficiëntie en een buitengewoon huidgevoel. Producten met natuurlijke ingrediënten zoals waardevolle, koudgeperste plantaardige oliën en gewassen, kruidenextracten en vitaminen en natuurzuiver bronwater uit het Zwarte Woud, in combinatie met speciale massages en behandelingstechnieken zijn het geheim van dit geheel nieuwe SPA-concept.

Een speciale massage- en behandelingstechnologie met producten uit de  ANNEMARIE BÖRLIND “Plantenbar” ronden het concept af. hierbij worden vier verschillende op uw huid afgestemde plantaardige oliën en hydrolaten gebruikt, die bijvoorbeeld uit salie, roos, sinaasappel of aloë vera worden verkregen.

Het resultaat is zichtbare schoonheidsverzorging met een systeem voor elk type en elke leeftijd.

“Freshness” Hydro-actieve behandeling

Een cocktail van hyaluronzuur, aloë vera, komkommer, groene thee en algen verhoogt en borgt het vochtgehalte van de huid, waardoor deze fluweelzacht en soepel wordt.

Een dorstlesser voor de huid.

Duur:  circa 90 minuten   € 68,95

 

“Peace & Harmony”Antistress behandeling

Stressgeïnduceerde huidirritaties krijgen geen kans. De vermoeide huid krijgt een gevoel van frisheid en harmonie. Een rijke combinatie van hoogwaardige kruidenextracten geven de gestreste huid alles wat deze nodig heeft.

Duur:  circa 90 minuten  € 68,95

 

“Freshness and Purity”Annemarie Börlind intensieve behandeling

Intensieve dieptereiniging stimuleert de huidstofwisseling. De huid wordt van verontreinigingen ontdaan.  Hoogwaardige kruidenextracten, zoals kamille, salie, aloë vera en panthenol, kalmeren de geïrriteerde gebieden van de huid en reguleren de vet huishouding van de huid. De huidflora wordt hersteld.

Duur:   circa 60 minuten € 61,-

 

“Regenerating care”Revitaliserende behandeling

De LL Regeneration bevat het zeer effectieve LL Biocomplex en hydrateert intensief.

LL Regeneration is speciaal afgestemd op de behoeften van de veeleisende huid. Geeft de teint zichtbaar nieuwe frisheid en uitstraling

Duur:  circa 90 minuten  € 79,50