De Salon

De Salon

De salon
Serasade Huidverzorging heeft op 1 juni 2008 haar deuren geopend. De salon is gelegen op een centraal punt in Druten met ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
Wanneer u een bezoek brengt aan de salon, komt u binnen in de ontvangstruimte. In deze ruimte wordt u verwelkomt en staan de verkoopproducten voor u geëtaleerd. Zo nodig kunt u hier even plaatsnemen voordat uw behandeling begint. Tevens is aangrenzend aan deze ruimte een toilet.

Voor uw behandeling mag u plaatsnemen in de behandelstoel van de behandelruimte.
Deze professionele werkruimte is praktisch ingedeeld, dit maakt de ruimte ideaal voor de uitoefening van de verscheidene behandelingen.  Het is een ruimte voorzien van veel daglicht waar u echt aan ontspannen toekomt.

U kunt bij Serasade Huidverzorging met PIN betalen.

 

mamaatjeUw schoonheidsspecialiste

Vanaf 1990 oefen ik met veel toewijding en plezier het vak van schoonheidsspecialiste uit.
Na het afronden van mijn opleiding heb ik mijn vak en vaardigheden bij verschillende schoonheidssalons bewezen. De liefde voor het vak is groot, daarom blijf ik me steeds ontwikkelen en verdiepen in de huid en het lichaam door middel van studie, trainingen en workshops.

Ik heb meerdere cursussen en opleidingen gevolgd naast de basisopleiding en de voortgezette opleiding  schoonheidsspecialiste. Ook heb ik  een opleiding tot visagist gevolgd en beheers ik verschillende massagetechnieken.

Na een tijd werkzaam te zijn geweest  in een team van een schoonheidsinstituut, besefte ik op een gegeven moment dat ik graag voor mezelf wilde beginnen.
Ik wilde graag mijn eigen visie op het vak kunnen uitdragen. Mijn doel is om samen met u de huid optimaal verzorgen zodat deze zich duurzaam zal herstellen en verbeteren. Op deze manier wordt het beste uit de  eigen huid naar boven gehaald met een prachtig resultaat.

Serasade Huidverzorging, ontstaan uit liefde voor het vak.

Uw huid is bij mij in deskundige handen.

Angela Piels