Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft zich op te maken.

Ook als u allergisch bent voor gewone make-up kan permanente make-up een perfecte oplossing zijn.

Perfect onder alle omstandigheden, dus ook tijdens het sporten, zwemmen of de sauna.
Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, oogleden of lippen te accentueren en/of te corrigeren.

Na aanbrengen blijft permanente make-up een aantal jaren zitten. Naar mate de tijd verstrijkt zal de kleur vervagen, hoe snel dit gaat verschilt per persoon. De pigmenten zullen echter nooit volledig verdwijnen. Doordat ik gebruik maak van uitsluitend de hoogste kwaliteit pigmenten en apparatuur bent u verzekerd van het allerbeste resultaat.

Wenkbrauwen
Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanent make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat.
Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanent make-up worden gecamoufleerd. Met de Microblading techniek worden kleine haartjes in de huid gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijkertijd wordt, indien nodig, de vorm gecorrigeerd.

Eyeliner
Met Permanent make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden verfraaid.
Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, waardoor een natuurlijke en volle oogopslag ontstaat.

Duur: circa 60 minuten
(deze prijzen zijn inclusief nabehandeling en verzorgende crème)
eyeliner boven OF onder             € 155,-
eyeliner boven EN onder             € 280,-
wenkbrauwen                                € 280,-
Microblading                          v.a. € 180,-

 

Gecertificeerd
In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van permanente make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De controle op het naleven van de richtlijnen geschiedt door de GGD. Serasade Huidverzorging is in het bezit van een vergunning voor permanente make-up.

GGD logo lchv logo